Дитячий фестиваль “Моє веселкове дитинство”

1 червня, в Міжнародний день захисту дітей, у сквері Героїв Майдану та Небесного Легіону пройшла цікава і захоплююча святково-ігрова програма в рамках фестивалю «Моє веселкове дитинство». Організатор заходу управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради. Всі, від найменших до найстарших мешканців міста, змогли поринути у незвичайний світ дитинства.

 

Уся територія фестивалю поділена на певні зони – локації. Частина з таких локацій – острівки творчості на будь-який смак. Саме там проходили різноманітні майстер-класи: кольорові, цікаві і пізнавальні, у яких залюбки брали участь дівчатка та хлопчики. Велика черга маленьких умільців зібралась на майстер-клас з гончарства від Михайла Мажари. Також дітей розважали веселі аніматори, аквагрим, різноманітні конкурси, вікторини, батут, ігри для дітей та їхніх батьків. 

 
 
 
 
 
 
 

На заході були присутні депутат міської ради Сергій Була та головний лікар медичного центру «Благомед» Ольга Назаревич. Сергій Володимирович привітав присутніх зі святом, зауважив, що організація подібних заходів вже стала гарною традицією, яка оживляє густонаселений 33-й мікрорайон та зазначив, що міська влада й надалі робитиме все від неї можливе, щоб подібні сімейні свята у нашому місті відбувались частіше. Ольга Никифорівна вручила сертифікат на безкоштовне відвідування соляної кімнати в медичному центрі «Благомед» для 150 дітей з сімей, що потребують особливої соціальної підтримки та перебувають на обліку в управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Окрасою свята була святкова концертна програма від творчої студії Наталії Журавльової. Енергійні та драйвові показові виступи, танцювальні композиції та майстер-класи від школи брейк-дансу «Iron CITY», групи капоейри «Rabo de Arraia», клубу соціальних танців «SI BaiLar», клубу бойових мистецтв «Прайд», молодіжний спортивний клуб «Астра», Волинської обласної федерації хортингу «Луцький міський хортинг-клуб», Волинської федерації козацького бойового мистецтва «Спас», дитячої школи гімнастики «Принцеса», клуб спортивного танцю «Форс», студії танцю «M’Go», дитячого футбольного клуб «Лаккі Тім» полонили увагу глядачів. Весела анімаційна програма від дитячого центру «Веселка» та розваги від сімейної академія «Плай» стали справжнім чарівним дійством, що принесло малечі позитивні емоції, радість та яскраві враження.

На фестивалі для маленьких лучан та їх батьків працювала «Психологічна майстерня» від управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та відділення «Клініка дружня до молоді» та «Правовий намет» від Центру безоплатної вторинної правової допомоги. 

Що може зобразити твій настрій, як вдало підібрати кольорову гаму та насолодитися художнім мистецтвом усе це у локації «Юний художник». Майстер з аквагриму прикрасив дитячі личка веселими образами, що ще більше наповнило свято барвами. Також діти мали можливість розважитись в спортивній локації від Луцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради. Взяти участь у змаганнях з дартсу, стрибків на скакалці, спортивних естафетах та просто весело проводити час граючи у спортивні ігри. Дорослі та юні любителі настільних ігор змогли проявити себе у грі в шашки та шахмати.

На завершення свята всі присутні мали можливість побачити захоплююче Кріо шоу від студії свята «Карамболь» та вдосталь навеселитись під час дитячої бульбашкової дискотеки.

Чудова погода сприяла змістовному проведенню дозвілля дітей та дорослих, а ВАТ Львівський холодокомбінат ТМ «Лімо», який є постійним партнером в проведені управлінням соціальних служб різноманітних заходів, забезпечив усіх присутніх безкоштовним прохолодним морозивом.

Партнери: творча студія Наталії Журавльової; ПАТ Львівський холодокомбінат «Лімо», Волинський обласний благодійний фонд «Дитяча місія. Україна», медичний центр «Благомед», Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради, дитячий розважальний центр «Веселка», управління патрульної поліція м.Луцьк, відділення «Клініка дружня до молоді» на базі КЗ «Луцька міська дитяча поліклініка», школа брейк-дансу «Iron CITY», група капоейри «Rabo de Arraia», клуб соціальних танців «SI BaiLar», сімейна академія «Плай», центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, клуб бойових мистецтв «Прайд», молодіжний спортивний клуб «Астра», Волинська обласна федерація хортингу «Луцький міський хортинг-клуб», Волинська федерація козацького бойового мистецтва «Спас», дитяча школа гімнастики «Принцеса», клуб спортивного танцю «Форс», студія танцю «M’Go», дитячий футбольний клуб «Лаккі Тім»., паб «Горище», приватний підприємець Олександр Оришко».

 
 
 
 
 
Дитячий фестиваль "Моє веселкове дитинство"
 

 

Управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

You may also like...