Заняття для громадських організацій у рамках проекту “Соціальні послуги в громаді”

13 грудня 2018 року в рамках реалізації соціального проекту «Соціальні послуги в громаді» управлінням соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Луцької міської ради було проведено заняття групи взаємопідтримки для керівників громадських організацій дітей та молоді з особливими потребами.

З метою відновлення емоційного балансу учасники взяли участь в арт-терапевтичній сесії, де вони дослідили свої внутрішні ресурси, індивідуальні риси характеру, які допомагають бути ефективними у різних сферах свого життя.

Заняття для громадських організацій у рамках проекту “Соціальні послуги в громаді”
 

Групова частина сесії була присвячена створенню колективної роботи у техніці дудлінгу, що відновило відчуття підтримки, згуртованості та розвинуло навики взаємодії у команді.

Після арт-терапії учасниці відмітили, що заняття дало їм відчуття легкості та збалансованості. Вони зауважили, що співпраця і взаємодія в команді, взаємодоповнюють, дають можливість вчитися один в одного, використовувати різноманітний досвід та напрацювання, які є в кожного і цим розширювати можливості своїх організацій.

You may also like...