Учасники молодіжного клубу “Як стати успішним”

18.03.2015

 18 березня 2015 року учасники молодіжного клубу “Як стати успішним”, який створений Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та функціонує на базі КЗ «Луцька міська дитяча поліклініка» у відділенні «Клініка дружня до молоді», взяли участь у екскурсії історичними місцями м.Луцька. Екскурсія була здійснена у партнерстві з центром туризму та промоцій Луцької міської ради.

Організація та проведення такої екскурсії дала змогу підліткам змістовно провести дозвілля та разом з тим більше  дізнатися про героїчну історію нашого міста. Діти відвідали такі пам’ятки культури як: Луцька синагога, Домініканський монастир, Лютеранська кірха, Костел Петра та Павла та ін.

Захоплюючими були не лише загально відомі факти, а й легенди, пов’язані з ними. Дітям розповіли про те, що під час з’їзду наймогутнiших монархiв Європи мала відбутися коронація князя Вітовта, проте корона таємничим чином зникла. Захоплюючою була історія луцької синагоги спорудженої в 14-16ст., не зважаючи на заборони і обмеження. Під час історичної мандрівки в минуле учасникам клубу відкрилися таємниці та легенди найцікавіших подій історії міста, духовні скарби і цікаві постаті та все те, чим мешканці славного Луцька живуть від давніх часів до сьогодення.

Завдяки таким заходам діти отримують нові яскраві враження та важливі знання.

?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ??????????

 

 

 

 

You may also like...