У рамках проекту «Некорумповане покоління» відбувся майстер-клас

03.03.2016

 Сьогодні у Палаці культури міста Луцька в рамках проекту «Некорумповане покоління» відбувся майстер-клас для учнів Луцької загальноосвітньої школи №23. Його провели спеціалісти Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Потім народний аматорський ансамбль танцю “Волиняночка” провів флеш-моб для школярів.

       У заходах взяли участь директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан, голова Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» Людмила Лонюк, представник Скандинавської дитячої місії Ліна Мелєстед.

       Людмила Лонюк розповіла, що три роки тому у нашому місті стартував проект «Некорумповане покоління», його презентував Президент Скандинавської місії, почесний консул Швеції в Україні Бо Валленберг, адже він любить нашу країну, наших гостинних людей і дітей, йому дуже хотілося б бачити Україну заможною і щасливою державою. «А для цього треба виростити молоде некорумповане покоління», – зазначила Людмила Лонюк.

       Ліна Галан розповіла, що ВОБФ «Дитяча місія. Україна» є їхнім партнером у багатьох хороших справах, особливо цікавим для обох сторін є проект «Некорумповане покоління». Саме в рамках цього проекту відбуваються навчальні заходи та тренінги, які допоможуть дітям повірити, що усі люди рівні перед законом, і це в майбутньому не спонукатиме їх давати хабар, чи когось обійти, щоб отримати певні преференції. Проект успішно працює у 18 країнах світу. На завершення майстер-класу луцькі школярі отримали іграшки та кацтовари, які надійшли з Німеччини.

You may also like...