Із Новим роком та Різдвом Христовим привітали членів родин загиблих у АТО

Із Новим роком та Різдвом Христовим привітали членів родин загиблих у АТО

Сьогодні у приміщенні конференц-залу департаменту соціальної політики Луцької міської ради відбулось вручення солодких подарунків та продуктових наборів членів родин загиблих військовослужбовців в Антитерористичній операції на сході України.

На захід завітали заступник міського голови Костянтин Петрочук, директор департаменту соціальної політики Вікторія Майборода, начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан та голова громадської організації «Члени родин загиблих в АТО «Надія» Любов Карабан.

«Ми зібрались привітати вас із святами, які приносять до родини радість, втіху та добро. Хотілося б побажати, аби збулося те, за що боролися ваші діти: мирного неба над головою, аби Україна була вільною, і ми жили в тій державі, яку заслуговуємо та можемо побудувати. Луцька міська рада, зі свого боку, усіляко вас підтримуватиме та буде завжди поруч», – долучився до привітань Костянтин Петрочук.

 
 
 
 

«Ми з вами – єдина родина. Усіх нас об’єднала єдина біда – втрата члена сім’ї. Хочеться, аби ми і надалі були дружніми. Усе, що будемо робити – робитимемо спільно для пам’яті наших дітей. Це свято є для нас болючим, адже нагадує про ту причину, через яку ми зібрались, проте дає нам радість Різдва Христового. Різдво дає нам радість і надію, що у Царстві Божому ми ще побачимо наших дітей, – звернулась до присутніх Любов Карабан.

 
 
 

По тому присутнім вручили солодкі подарунки та продуктові набори. Також голова ГО «Члени родин загиблих в АТО «Надія» обговорила із присутніми актуальні проблеми організації та план дій на початок 2019 року.

 
 
 
 
 

You may also like...