Акція “Скоро до школи” продовжується

Акція “Скоро до школи” продовжується

29 серпня управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради у партнерстві з мережею магазинів канцтоварів “Офіс Центр” ТОВ Корвет Луцьк та Волинським обласним благодійним фондом «Дитяча місія. Україна» було організовано захід для дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, у рамках благодійної акції «Скоро до школи».

Під час заходу 38 дітей отримали від супермаркету канцтоварів Офіс Центр – ТОВ Корвет Луцьк у подарунок рюкзаки. Діти мали можливість самостійно обрати рюкзак, тож усі залишились задоволеними власним вибором. Також всі учасники заходу отримали нове спортивне взуття та новий одяг (сорочки та футболки) від ВОБФ «Дитяча місія України».

Ліна Галан, начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, подякувала благодійникам за постійну участь у міських благодійних заходах, адже кожна дитина заслуговує на свято, на втілення своєї маленької дитячої мрії. Вона побажала дітям успішного нового навчального року і висловила сподівання, що отримавши такі гарні подарунки діти з нетерпінням чекатимуть 1 вересня.

Довідково: Офіс Центр – ТОВ Корвет Луцьк у період з 1 по 31 липня 2018 року проводив акцію «Принеси старий рюкзак, натомість отримай знижку до 25% на новий». Ранці, зібрані у супермаркеті ОФІС ЦЕНТР за адресою: м.Луцьк, вул. Кривий Вал, 31, були передані Управлінню соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради для вручення дітям, з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах.

You may also like...