Благодійна організація «Чорнобильська лікарняна каса»



Основні напрямки діяльності
:

Благодійна організація «Чорнобильська лікарняна каса» є членською благодійною організацією, яка створена та діє на підставі Конституції України, Закону України «Про благодійництво та благодійні організації», інших чинних нормативних актів та свого Статуту. Організація здійснює свою діяльність на засадах законності, гуманності, спільності інтересів і рівності прав її учасників, гласності, добровільності та самоврядування. Діяльність Організації має суспільний характер, що не суперечить її взаємодії з органами державної влади і не позбавляє права на отримання державної допомоги. Організація здійснює благодійну діяльність в інтересах суспільства та Чорнобильців, набувачів благодійної допомоги.

Досвід роботи у сфері європейської/євроатлантичної інтеграції:

Надання безкоштовної правової допомоги постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи громадянам, представляємо їх інтереси в Пенсійному фонді України, Управлінні праці та соціального захисту, судах всіх інстанцій України, а так само в Європейському суді з прав людини.
Сприяємо залученню коштів для медикаментозного забезпечення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, ліками, виробами медичного призначення (ендопротезами тощо), витратними матеріалами.
Ми співпрацюємо з медичними центрами й сприяємо безоплатному проведенню постраждалим громадянам клінічних досліджень (МРТ, ТМ, УЗД і т.д.), різних медичних операцій і післяопераційний реабілітації.

Детальніша інформація на сайті: http://eu.prostir.ua/orgs/www.chernobyl-people.org

You may also like...