Вихованців ГО «Джерело життя» привітали із новорічно-різдвяними святами

 

Вихованців ГО «Джерело життя» привітали із новорічно-різдвяними святами

Сьогодні заступник міського голови Костянтин Петрочук та начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан привітали з новорічними та різдвяними святами вихованців громадської організації «Центр реабілітації осіб з інвалідністю «Джерело життя».

Керівник ГО «Джерело життя» Людмила Зелінська розповіла гостям про успіхи Центру у 2018 році. Так, вона зазначила, що організація орендує своє приміщення ось уже 17 років, проте вперше минулого року було проведено капітальний ремонт: облаштовано пандус для відвідувачів, які пересуваються на візках, організовано окремі кімнати як для гурткової роботи, так і для занять музикою, сучасний та доступний санвузол, невеличку кухню.

 
 
 
 
 
 

Також, Людмила Зелінська від імені вихованців організації подякувала керівництву міста за підтримку та турботу про громадян з особливими потребами і організацію відпочинку вихованців ГО «Джерело життя» на Чорному морі в Одесі у 2018 році.

Аби закріпити дружбу з міською владою, відвідувачі Центру разом із гостями зіграли у гру «Різдвяна зірка єднання», розповівши про свої бажання на новий рік та особливі спогади про рік минувший.

 
 
 
 
 
 
 
 

«Я бачу, як у кожного тут горять очі, коли ви спілкуєтесь. Це створює вашу неповторну атмосферу, тож я дякую вам, що ви приймаєте участь у різних заходах, фестивалях. Із свого боку обіцяю, що ми прикладемо усіх зусиль, аби ви і надалі мали змогу бути активними», – звернувся до присутніх Костянтин Петрочук та вручив солодкі новорічні подарунки.

 
 

 

You may also like...