Відбулося тренінгове заняття «Будь обережним. Торгівля людьми це може трапитися з кожним»

  18 жовтня 2007 року з ініціативи Європейського Парламенту започаткований день боротьби з торгівлею людьми як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, особливо – жінками та дітьми, небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні.

       Для інформування дітей про цю глобальну проблему управлінням соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Луцької міської ради 18 жовтня 2017 року було проведене тренінгове заняття «Будь обережним. Торгівля людьми це може трапитися з кожним» для учнів 10 – 11 класів ЗОШ №16 м. Луцьк.

       У заході взяли участь студенти Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки, які навчаються на факультеті соціальної педагогіки.

       Захід був спрямований на підвищення рівня обізнаності дітей щодо причин та наслідків торгівлі людьми. «Ваша обізнаність – це ваш захист і сила. Будьте обачні та обережні – звернулась на початку заходу до дітей Тамара Бондарук, начальник відділу соціальних проектів управління соціальних служб».

       Загалом діти отримали інформацію про поняття «торгівля людьми», стадії та основні ознаки торгівлі людьми. Дізнались, що вона може відбуватися в різних формах.

 

       Управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради

You may also like...