В межах благодійної програми #Творчість заради життя відбудеться прем’єра вистави “Хто боїться пані Ес”

Завтра, 17 березня, відбудеться прем’єра вистави «Хто боїться пані Ес» драматургині Марти Ґусьновської. Захід відбуватиметься в межах благодійної програми #Творчість заради життя. Виставу підготували учасники творчої студії Наталії Журавльової.

Розмови про смерть — це завжди складно, а говорити про це з дітьми не просто страшно, а іноді й загалом неможливо. Але дітям обов’язково пояснити, що сталося. Смерть є у дитячих книжках, мультфільмах, казках, це одна зі сторін життя і не варто бояться обговорювати такі теми. Вистава «Хто боїться пані Ес» – це розмова про те, що смерть – це природно. Ми приходимо в цей світ, ми йдемо з нього.

Початок заходу – 18.00.

Місце: Палац культури міста Луцька, вул. Богдана Хмельницького, 1.

Захід проводиться з метою благодійного збору коштів для громадської організації «Ресурсний центр “Кольорова капустинка”», яка об’єднала батьків дітей з порушеннями опорно-рухового апарату для того, щоб зробити життя дітей яскравішим, соціалізувати дітей з інвалідністю, для їх фізичного та психічного розвитку і для поширення інформації про діток з інвалідністю.

Організатори:

Творча студія Наталії Журавльової

Благодійна організація «Творчість заради життя»

Управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради.

You may also like...