В рамках проекту «Великоднє диво» було організовано ряд святкових майстер-класів для дітей з сімей, які потребують особливої соціальної підтримки.

Великдень – це найочікуваніше свято, яке відзначається усім церковним світом. Напередодні пасхальних святкувань управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в рамках проекту «Великоднє диво» було організовано ряд святкових майстер-класів для дітей з сімей, які потребують особливої соціальної підтримки.

         Старанно підготувавшись до занять, спеціалісти управління здивували малечу різноманіттям творчих завдань. Дітей навчали писанкарству, декоративному розпису, декупажу, паперової пластики, скрапбукінгу, миловарінню. Ці заняття вимагали неабиякого хисту та уміння, але, не зважаючи на складність роботи, усі діти впорались з поставленими завданнями.

Процес створення пасхальних шедеврів проходив у святковій атмосфері. Працюючи, діти дізнавались про великодні повір’я, розповідали про традиції святкування Пасхи в кожній родині, ділились своїми враженнями, дарували один одному посмішки та гарний настрій. Жодне заняття не обійшлось без солодощів та чаювань.

 «Є багато свят, які люблять зустрічати українці. Але одним із головних є  Великдень. Цей світлий і добрий день несе з собою віру, надію і любов. З метою ознайомлення малечі з пасхальними традиціями до творчих майстер-класів було залучено понад 100 дітей» – зазначила начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан.

You may also like...