Гараж ідей “Як вирішувати соціальні проблеми бізнес-методами”

27 червня 2018 року, 15.00 – 19.00

м. Луцьк, вул. Шопена 18 (Палац учнівської молоді)

Прес-анонс

Що таке соціальне підприємництво? Чим воно відрізняється від звичайного бізнесу і від благодійності? Які соціальні проблеми найбільше турбують волинян, і як їх можна вирішити бізнес-методами?

Учасники «гаража ідей» дізнаються про результати найсвіжішого дослідження, познайомляться з тенденціями і зразками соціального бізнесу у світі та в Україні. Під керівництвом досвідчених бізнес-тренерів присутні об’єднаються в команди за методикою “світове кафе”, щоб змоделювати власні соціальні підприємства.

Серед учасників «гаража ідей»  – лучани різного віку, які вже працюють у бізнесі чи громадському секторі, а також люди, які переймаються соціальними проблемами і хочуть перетворити їх на стартап.

Модератор – Сергій Корнилюк, старший аналітик українського офісу консалтингової компанії  Civitta.

Щоб потрапити на «гараж ідей», необхідно зареєструватися за лінком: http://bit.ly/garage_idea_Lutsk.

Початок реєстрації, вітальна кава – з 14.30.

Контактна особа: Марина Ракуть, +380930208685, 08082012mr@gmail.com

Захід проводиться в межах проекту «Соціальне підприємництво: досягнення соціальних змін за ініціативою «знизу» за фінансової підтримки Європейського Союзу. Проект втілює консорціум із семи організацій громадянського суспільства України, Литви та Латвії на чолі з Українським форумом благодійників. 

Упродовж червня-липня 2018 року «гаражі ідей» відбудуться у 12 містах України. Найкращі учасники отримують запрошення на хакатони, які допоможуть побудувати дієві соціальні підприємства.

You may also like...