«Я – лучанин, я – лучанка»

Майбутнє міста – це діти. Вони ще зовсім юні, але саме їм належить майбутнє.

20 серпня в День народження міста цікава і захоплююча програма для найменших. В Парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки в дитячому містечку «Мадагаскар» відбудеться надзвичайне дійство, організоване Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Від маленького до великого можуть поринути у незвичайний світ дитинства.

На Вас чекають:

Свято морозива «Рудь» – з теплом до кожного!!! Збирайте упаковки морозива «Рудь», приходьте на Свято і розважайтеся досхочу. Більше упаковок – більше атракціонів і подарунків. 8 різних атракцій, ігрова, розважальна програма від головного спонсора свята морозива «Рудь». Готуйтесь до Свята заздалегідь. Реєструйтесь на сайті, виконуйте завдання і збирайте бали. На Святі бали перетворяться на рудики, а рудики на веселі атракціони. Тепле, сонячне Свято Морозива подорожує містами. Готуйтесь до дня сповненого веселощів та сюрпризів.

Концертно-розважальна програма. Концертна програма від дитячих колективів АСТ «Ремікс», ЗАТ «Первоцвіт», Вокальна студія, Театр «ТАМІ», Творча STUDIO N.Zh, АСБТ «У ритмі серця», дитячий ансамбль «Жайворонки» ( керівник Тетяна Ціхоцька).

Творчо і цікаво презентуватиметься вистава «Колобок» Театр «ТАМІ» (Театр Молодих Активних Інвалідів).

Від Творча STUDIO N.Zh лялькова вистава «Дівчинка Нехотілочка» та ляльковий театр на траві «Друзі із біди визволять завжди». Окрім того, окраса свята – дитяча вистава «Долина ельфів». Впродовж дня проводитиметься флеш-моб Маша і Ведмідь – цікаві руханки і гарненькі пісеньки, запальні танці у веселій компанії діток.

Дитячий квест “Шляхами історії славетного Лучеська” у партнерстві з Волинською обласною бібліотекою для юнацтва. Дитячий квест – спортивно-інтелектуальне змагання, основою якого є послідовне виконання заздалегідь підготовлених завдань командами. Це чудова пригодницька гра, командна гра-пошук – рухлива та одночасно інтелектуальна. Подарунки найспритнішим та найзавзятішім від спонсорів дійства.

Безпрограшна пізнавальна Лотерея – вікторина «Колесо історії», в рамках якої діти за допомогою лототрона самі обиратимуть собі запитання про історію та сьогодення міста. Усі учасники гарантовано отримають заохочувальні подарунки та книжечки про історію Луцька, щоб ще більше відкрити для себе красу та велич рідного міста.

На фестивалі у співпраці з «Клінікою, дружньою до молоді» для маленьких лучан та їх батьків працюватиме «Психологічна майстерня». У всіх охочих буде можливість отримати консультацію з особистих та міжособистісних питань, проблем виховання та особливостей вікового розвитку дітей, пройти експес-тести, краще пізнати себе, відпочити, малюючи анти-стрес розмальовки.

Мовний центр «Мандарин» запрошує малюків та школярів повчити іноземну мову під час гри та виконання розвиваючих завдань! Також пропонуємо пройти тестування на визначення рівня знання мови для усіх вікових категорій. У цікавій захоплюючій грі діти почнуть спілкуватися як справжні іспанці, американці та поляки.

Майстер-класи. Різноманітні і кольорові, цікаві і пізнавальні. Паперова пластика – це особлива технологія створення краси, розкриття своїх творчих талантів та креативів. Паперовий метелик в руках малечі оживає та приносить море позитиву. Букетики троянд, маків, волошок прикрасять оселю і подарують настрій. Студія дизайну та творчості «Метелик» допоможе дітям освоїти ази творчого мистецтва.

Арт-терапія. Лікуючи малюй, чи малюючи лікуй. Що може зобразити твій настрій, як вдало підібрати кольорову гаму та насолодитися художнім мистецтвом, – усе це у цій незвичній локації. Майстер тату особливою технікою розпису хною прикрасить дитячі ручки і ніжки. На плечі непомітно може з’явитися квіточка, метелик та цікавий візерунок. Гайда малеча і сюди!!! Розпис безкоштовний, але у порядку черги.

Локація Сімейна академія «ПЛАЙ». Сучасна та стильна школа для дітей. На фестивалі можна ознайомитись з творчими ідеями фахівців сімейної академії. Діти залюбки візьмуть участь у рухливих та творчих майстер-класах.

   Локація настільні ігри. Для любителів настільних ігор будуть представлені цікаві та захоплюючі ігри від клубу настільних ігор «Твоя фішка».

   Локація юного будівельника «Країна замків та фортець: Замок Любарта». Юні лучани стануть справжніми будівельниками славетної Луцької фортеці. «Наше місто належить нам!!!», – з таким девізом діти збудують свій власний Луцьк за допомогою конструктора з керамічних цеглин. Окрім задоволення від створення, будівництва та своєї причетності до розвитку міста, діти зможуть відкрити свій творчий потенціал, розвинути просторове мислення, логіку, уважність та акуратність.

Гостинно приймає дитяче кафе «Мадагаскар».

Партнери: ТМ «Рудь», Творча Студія Наталії Журавльової, Сімейна академія «ПЛАЙ», Студія дизайну та творчості «Метелик», Клуб «Хогвардс», Центр іноземних мов “MANDARIN”, Клініка дружня до молоді, Волинська обласна бібліотека для юнацтва.

Спонсори: ТМ «Рудь», Дитяче кафе «Мадагаскар», ПП «Акватериторія-Волинь», Волинський обласний благодійний фонд «Дитяча місія. Україна», «Чиста вода».

Беріть з собою чудовий настрій та позитивні емоції!

You may also like...