Для учнів 9-Г класу Луцької гімназії №21 ім. Михайла Кравчука провели тренінг «Разом проти булінгу»

 

Для учнів 9-Г класу Луцької гімназії №21 ім. Михайла Кравчука провели тренінг «Разом проти булінгу»

20 листопада у межах соціального проєкту «Діти – драйвери якісних змін», що реалізовується громадською організацією «Християнська Асоціація молодих людей та сім’ї ХРАМ – YMCA» спільно з управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради було проведено тренінгове заняття «Разом проти булінгу» для учнів 9-Г класу Луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука.

До проведення заняття долучились учасники проєкту «Діти – драйвери якісних змін», а саме: учень 9-В класу Гімназії №21 імені Михайла Кравчука Галан Валентин, учні 8-А класу Луцького ліцею №3 Слука Даяна та Діяк Перто, учень 9-В класу Навчально-виховного комплексу загальноосвітня школа I-II ступенів №7 – природничий ліцей Климович Назар, учениця 8–А класу Луцького ліцею №27 Полянська Ольга. Допомагали їм лідери громадської організації «Християнська Асоціація молодих людей та сім’ї ХРАМ – YMCA» Віталій Климюк та Соломія Сорокопуд.

 
 
 
 

Особливістю тренінгу було те, що його проводили діти учасники проєкту для своїх ровесників. Активні форми роботи дають змогу відчути себе важливим, потрібним, здатним на щось, розкрити себе у незвичайних обставинах. Все це впливає не тільки на свідоме ставлення до своєї поведінки, а й на зміцнення класного колективу.

 

Учасники соціального проєкту «Діти – драйвери якісних змін» презентують свою методику вирішення проблеми булінгу в школі на Міжнародному дитячому саміті «Я можу» (Children’s global summit «I Can»), який буде проходити у Римі наприкінці листопада 2019 року. Участь у саміті стала можлива завдяки підтримці Луцької міської ради та фінансовій підтримці ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна Лу».

Протягом двох місяців у межах розмовного клубу «English speaking club» лідери YMCA готували дітей до поїздки поліпшуючи їх рівень володіння англійською мовою.

You may also like...