Діти загиблих Героїв АТО отримали подарунки

 

Діти загиблих Героїв АТО отримали подарунки

Напередодні Дня Незалежності у Палаці культури міста Луцька відбувся благодійний захід із врученням подарунків для дітей, чиї батьки загинули чи отримали інвалідність у зоні проведення бойових дій на Сході України. Акція відбулася за підтримки Луцької міської ради, Волинської обласної державної адміністрації та соціально відповідального бізнесу. ПрАТ “Едельвіка” та ТзОВ “ЛІЛУС” приготували для учасників акції особливі подарунки – вишиванки та костюми, виготовлені за індивідуальним замовленням.

 
 
 

Привітати та вручити подарунки родинам війсьовослужбовців прийшли директор департаменту соціальної політики Вікторія Майборода та начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан.

 
 

“Сподіваємось, що ці подарунки стануть приємним сюрпризом для діток напередодні нового навчального року, спонукатимуть їх гарно вчитися, отримувати чудові оцінки. Як відомо, вишиванка несе у собі генетичний код українського народу. Нехай наші діти зростатимуть справжніми патріотами своєї країни. Бажаю усім вам міцного здоров’я, благополуччя та мирного неба. Низький уклін вашим батькам за неоціненний подвиг, здійснений заради незалежності України”, – зазначила у вітальному слові Вікторія Майборода.

 

Потому понад 30 дітей із сімей, чиї батьки загинули у зоні проведення АТО чи отримали інвалідність у зоні проведення бойових дій, отримали подарунки від ПрАТ “Едельвіка” та ТзОВ “ЛІЛУС”.

 
 
 
 
 

You may also like...