“Еколого-туристична стежина здоров’я

“Еколого-туристична стежина здоров’я”

8 серпня відбувся благодійний захід «Еколого-туристична стежина здоров’я» в Сквері Героїв Майдану та Небесного Легіону, організований управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради за сприяння приватного підприємця Олександра Оришка.

 
 

Учасниками благодійної акції стали 40 дітей з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах. Канатна стежина- це чудова нагода насолодитися активним відпочинком на свіжому повітрі, відірвавшись від телевізорів і комп’ютерів, випробувати свої сили і з користю провести час. Стежина складається з комплексу логічно пов’язаних перешкод різних рівнів складності, що розташовані на певній висоті над землею. Здавалось би, що може бути простіше, як переступити від однієї дощечки на іншу? Але саме в момент, коли проходиш канатні перешкоди та ще й на висоті, потрібно проявити спритність, сміливість, кмітливість та концентрацію. Безперервна система страхування додасть впевненості, але все ж покладатися треба лише на себе.

 

«Трішки страшно, але мені вдалось перебороти власний страх. Помітила, що для того, аби подолати перешкоди, потрібно мати хорошу фізичну підготовку, зокрема сильні руки. Загалом усе дуже класно», – задоволено розповідає одна з учасниць та радить одноліткам не вагатися, а приходити й пробувати своєрідний екстрим.

Постійним партнером благодійних заходів є ВАТ “Львівський холодокомбінат “ТМ Лімо”, завдяки якому усі діти отримали солодкі подарунки

 

You may also like...