З нагоди Дня міста управління соціальних служб для сімї, дітей та молоді спільно з Волинською обласною бібліотекою для юнацтва запрошує креативних, активних та ініціативних дітей взяти участь у SMART-квесті «Стежками древнього Лучеська»

👉04 вересня 2021 року, з нагоди Дня міста #Управління соціальних служб для сімї, дітей та молоді ❤️❤️спільно з #Волинською обласною бібліотекою для юнацтва📖👓 запрошує креативних, активних та ініціативних дітей взяти участь у SMART-квесті «Стежками древнього Лучеська».
☀️Вас чекає захоплюючий маршрут визначними місцями нашого міста через Google -карти з прив’язкою до місцевості та технологією доповненої реальності, у яку саме ти гратимеш із смартфоном. 📱 Головною метою квесту буде не дістатися фінішу першим, а надати найбільшу кількість правильних відповідей.🔍Ти отримаєш завдання✉️у мобільному додатку ActionTrack та проходитимеш іх 🔑🔒 на кожній запропонованій локації, яких буде 15!
💪 Швидкість думки, креативність мислення та знання приведуть тебе до перемоги.🏆
Розумний додаток у телефоні 📱 допоможе визначити переможця, адже автоматично нараховуватиме бали за правильні відповіді та фіксуватиме кілометраж гри. 👣
Бери участь у SMART-квесті, весело проводь свій час та отримуй подарунки.🎁🎁🎁
Поспішай!🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️ кількість місць обмежена.
❗️❗️УЧАСТЬ БЕЗКОШТОВНА ❗️❗️
Вік учасників: 11-14 років😊
☑️Коли: 04 вересня, о 12-й годині
☑️Де початок: Волинська обласна бібліотека для юнацтва (м. Луцьк, пр-т Волі, 2)
☑️Реєстрація: до 24:00 03.09.2021
Цікаві пригоди ЧЕКАЮТЬ НА ТЕБЕ🌎

You may also like...