Конкурс малюнка на асфальті «Літо барвінкове»

  01 серпня 2017 року на площі Героїв Майдану біля РАЦСу відбувся конкурс малюнка на асфальті «Літо барвінкове». Захід організований управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді задля змістовного дозвілля юних мешканців міста, серед яких були діти з сімей, що потребують особливої соціальної підтримки.

   На малюнках маленьких художників зображені їхні близькі, а також квіти, тварини, дерева, водойми та герої улюблених мультфільмів. Адже літо,за словами дітей, найвдаліший час для їхнього перегляду. Батьки активно допомоагали малечі: хтось – цінною порадою, хтось – кількома штрихами до малюнка.

   За словами заступника начальника управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вадима Міщука, подібний захід у Луцьку відбувається не вперше. «Крім малюнків на асфальті, двічі на тиждень ми проводимо майстер-класи для дітей з сімей, що потребують особливої соціальної підтримки, різноманітні фестивалі та благодійні акції», -додав він.

   Всі учасники конкурсу отримали заохочувальні подарунки – м’які іграшки, гарний настрій та можливість безтурботно і весело провести час разом з батьками.

   Чудова погода сприяла змістовному дозвіллю дітей, а ВАТ Львівський холодокомбінат ТМ «Лімо», який є постійним партнером проведення різноманітних заходів, забезпечив усіх присутніх безкоштовним прохолодним морозивом.

 

 

   УСССДМ

 

You may also like...