Луцьк серед 20 міст України, які об’єднав щорічний міжнародний фестиваль кіномистецтва для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест»

 

Луцьк серед 20 міст України, які об’єднав щорічний міжнародний фестиваль кіномистецтва для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест»

«Чілдрен Кінофест» – щорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків, який знайомить молоду українську аудиторію як з найновішими європейськими стрічками, так і зі світовою кінокласикою.

Сьогодні 02.06.2021 в кінотеатрі «Premier City» в ТРЦ «ПортСіty» відбувся перегляд ретрофільму «Лисенятко Вук». Це анімаційний фільм, створений за мотивами дитячих оповідань Іштвана Фекете, розповідає про пригоди маленького грайливого лисеняти Вука. Цей хвалько пережив багато, перш ніж стати сильним і розумним лисом, що зумів перехитрити навіть відомого мисливця Гладкошкірого.

 

Загалом з 28 травня по 02 червня на запрошення управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді понад 200 дітей, які потребують особливої соціальної підтримки, мали можливість переглянути також анімаційну стрічку «Віктор робот», автобіографічну історичну сімейну драму «Як Гітлер вкрав рожевого кролика», комедію «Хлопчик гусак», пригодницький фільм «Полі».

 
 

До конкурсної програми традиційно увійшло сім дитячих фільмів, відібраних на найбільших європейських кінофорумах. Фільм-переможець буде визначений за допомогою глядацького голосування і оголошений на онлайн-церемонії закриття фестивалю 06 червня.

You may also like...