“ОгоРодина”- свято для дітей та дорослих у Луцькому зоопарку

 

“ОгоРодина”- свято для дітей та дорослих у Луцькому зоопарку

У неділю, 21 липня, в Луцькому зоопарку відбулося свято для дітей та дорослих в рамках cоціально-освітнього проекту «ОгоРодина», започаткованого компанією Syngenta в Україні. У зоопарку діти з особливими потребами мають індивідуальні міні-городи, на яких вирощують овочеві культури. Проект навчає отримувати задоволення від роботи на землі, пишатися своїм результатом та цікаво й корисно проводити час у колі рідних у єднанні з природою в межах міста.

 
 

Під час заходу на території Луцького міського зоопарку панувала дружня атмосфера, діти зосереджено та із захопленням працювали над своїми завданнями. Всі були зайняті своєю роботою, яку намагалися виконувати якісно. Не залишались осторонь і батьки, які активно допомагали дітям.

 

Після того як учасники доглянули свої рослини, діти мали можливість розважитись та весело провести час. Вони приймали участь в майстер-класах зі створення яскравих браслетів зі стрічки та стильного ретро аксесуару для дівчат «Солохи». Родзинкою свята стали забави з яскравими та енергійними мультиплікаційними героями, які провели безліч ігор, конкурсів та продемонстрували твістінг-шоу.

 
 

На завершення заходу малюки мали змогу погодувати тварин першим зібраним врожаєм кабачків.

You may also like...