Свято для маленьких лучан у дусі християнства

19 листопада 2016 року відбувся благодійний захід, організований Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у партнерстві з Волинським обласним благодійним фондом «Відкриті двері». Вже не вперше фонд гостинно відкриває свої двері для сімей та діток, які потребують підтримки.

Керівник фонду Анатолій Шевчук привітав діток та залюбки познайомився з кожним. Працівники фонду розповіли про діяльність своєї організації, запросили усіх бажаючих дітей долучитись до біблійних уроків, занять з вивчення іноземної мови, відвідування ігрової кімнати, безкоштовних обідів. Для учасників заходу організатори влаштували справжнє маленьке свято у християнському дусі.

Під час заходу 15 сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, отримали допомогу у вигляді продуктових наборів, канцелярського приладдя, засобів гігієни особистого користування та солодощів. Окрім того дітей разом з батьками пригостили обідом та смачним морозивом.

Радістю та усмішками сяяли задоволені личка дітей, які з цікавістю розглядали свої подаруночки. Шестирічний Андрійко охоче розповів, що йому сподобалось сьогоднішнє свято, адже він отримав подарунки та нових друзів.

На завершення заходу присутні члени сімей висловили слова вдячності організаторам зустрічі, яка нікого не залишила байдужим.

You may also like...