За сприяння АТ «СКФ Україна» у Палаці культури міста Луцька відбулася благодійна акція«Скоро до школи»

17.08.2017р. у палаці культури міста Луцька відбулася благодійна акція «Скоро до школи», під час якої генеральний директор АТ «СКФ Україна» (публічне) Володимир Цибульський та технічний директор цього підприємства Норберт Штрунк вручили порфелі та шкільне приладдя 105 учням. Серед них було 32-а першокласники.

       Начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан, розпочинаючи благодійний захід, розповіла, що всьоме відбувається акція «Скоро до школи» для дітей пільгових категорій. Вона акцентувала, що АТ «СКФ Україна» постійно турбується про підтримку родин учасників АТО, четвертий раз бере участь в акції «Скоро до школи». Вже традиційно закуповуються портфелі та шкільне приладдя для дітей, учасників АТО. Вона подякувала Володимиру Цибульському та усьому керівництву АТ «СКФ Україна» за постійну участь у міських благодійних акціях. «Діти — це наше майбутнє, тому робити їм подарунки особливо приємно», – зазначив Норберт Штрунк.

       Володимир Цибульський розповів, що підприємство завжди намагається допомагати людям, які цього потребують. АТ «СКФ Україна» бере активну участь у соціальних проектах. Він побажав дітям відповідально ставитися до навчання, успіх і здоров’я.

You may also like...