Соціальний проєкт «Тріада успіху: діти – батьки – педагоги»

 

Соціальний проєкт «Тріада успіху: діти – батьки – педагоги»

Відбулось тренінгове заняття для батьків у межах реалізації соціального проєкту «Тріада успіху: діти – батьки – педагоги»» громадської організації «Інклюзивні студії». Проєкт переміг в Конкурсі соціальних проєктів спрямованих на вирішення проблем сімей/осіб, які опинились в складних життєвих обставинах у 2020 році та реалізується за фінансової підтримки управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради.

В рамках проєкту передбачена серія тренінгів для батьків дітей з особливими освітніми потребами. Такі заходи важливі для підтримки і формування позитивного ставлення до кожної події життя. Особливо важливим для досягнення цієї мети є отримання своєчасної інформації та дієвих порад, щоб справитись з переживаннями.

 
 

Кожна людина формує певне відношення до подій, що відбуваються, і як наслідок виникають певні стани і відчуття. Найчастіше – це страх.

Під час розмови про страх поговорили про те, як він виглядає і чи можна його свідомо трансформувати. Страх стимулює нас діяти, головне усвідомити чому він виник і з чим це пов’язано в сенсі глибинних бажань.

 

На тренінговому занятті «Руйнуємо страх» учасниці опрацювали ряд важливих тілесних технік та алгоритмів, отримали інформацію про формування навиків самоусвідомлення і важливості вміти брати відповідальність за події свого життя.

You may also like...