Стартував цикл психологічних занять для дружин учасників АТО в рамках соціального проекту «Анти Стрес ZONE»

Стартував цикл психологічних занять для дружин учасників АТО в рамках соціального проекту «Анти Стрес ZONE»

24 березня 2018 року в управлінні соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради у партнерстві з Волинською обласною громадською організацією «Корпорація щастя» стартував цикл психологічних занять для дружин учасників АТО в рамках соціального проекту «Анти Стрес ZONE».

 

Проект спрямований на психологічну підтримку жінок учасників АТО шляхом проведення занять із арт-терапії. Нині для дружин учасників АТО актуальним є пошук емоційного ресурсу в собі для того, щоб підтримувати своїх чоловіків в період повернення до мирного життя та нормалізації їх стану.

 

На першому занятті учасниці проекту познайомились одна із одною через техніки арт-терапії. Вони створювали малюнок контрастними кольорами Це допомогло розслабитися та зняти емоційну напругу. Аналізуючи свої роботи, кожна учасниця знайшла для себе відповідь, чого саме їй бракує для утримання гармонійного внутрішнього стану.

 

Учасниці домовились, що у наступних темах будуть поглиблювати пізнання себе, своїх ролей у сім’ї, соціумі, способи їх поєднання. 

На завершення зустрічі присутні дійшли висновку, що найціннішим моментом заняття для них була можливість зупинитись, зняти із себе напруження, почерпнути сили та енергію, а головне- зрозуміти себе. Із натхненням,новими враженнями і планами вони повернулись до своїх чоловіків та дітей, щоб підтримувати радість у домі.

You may also like...