Сім’ї, де виховуються діти з особливими потребами отримали продуктові набори

В рамках відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю у Луцькому міському центрі соціальних служб для сім’ї¸ дітей та молоді вручили продуктові набори 60–ти сім’ям, де виховуються діти з особливими потребами. Така благодійна акція відбулася у партнерстві з Волинським обласним благодійним фондом «Дитяча місія. Україна».

   Розпочинаючи захід, директор центру соціальних служб Ліна Галан зауважила, що Міжнародний день людей з інвалідністю – особливий. Інвалідність – явище соціальне, уникнути якого не може жодне суспільство і кожна держава відповідно до рівня свого розвитку, пріоритетів та можливостей формує соціальну та економічну політику щодо осіб з фізичними або розумовими вадами. «Вклоняюся батькам, які виховують діток з особливими потребами, за терпіння, доброту, віру та любов, – сказала Ліна Вікторівна».

   Заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко наголосив, що соціальна політика міської ради спрямована на посилення соціального захисту та надання конкретної, адресної допомоги тим, хто найбільше цього потребує. Сергій Анатолійович адресував слова вдячності усім, хто постійно опікується питаннями інвалідів та запевнив, що керівництво міста завжди відкрите до діалогу.

   Підсумувала захід керівник Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» Людмила Лонюк, яка побажала усім присутнім сил та здоров’я, розповіла про діяльність організації, допомогу людям з обмеженими можливостями, яка надається та вручила запрошеним продуктові набори.

   ЛМЦСССДМ

 

You may also like...