Сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, отримали продуктові набори та солодкі подарунки

 

Сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, отримали продуктові набори та солодкі подарунки

Благодійний святковий захід з врученням продуктових наборів та новорічних солодких подарунків для сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, відбувся сьогодні у Палаці культури міста. Акцію організували управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради та ВОБФ «Дитяча місія. Україна». Свято відвідали 200 родин, у яких виховується 386 дітей.

 
 
 
 
 
 

Новорічну казку «Синій птах» для гостей підготували дитяча театральна студія «ДогориДригом», зразковий колектив ансамблю сучасного танцю “Антарес”, вокальна студія «Зернятко».

 
 
 
 
 
 
 

Із прийдешніми новорічно-різдвяними святами присутніх привітав перший заступник міського голови Григорій Недопад. “Передсвятковий період- завжди особливий. У цей час в усіх піднімається настрій, дорослі та діти очікують на дива. А управління соціальних служб разом із обласним благодійним фондом “Дитяча місія Україна” допомагають створити свято для усіх тих, хто потребує особливої соціальної підтримки. Тож нехай ці свята будуть сповнені добром та щастям, а ваші мрії здійснюються”,- побажав він.

 
 
 

Також до вітань долучилася й керівник ВОБФ “Дитяча місія. Україна” Людмила Лонюк.

На завершення діти та їх батьки отримали подарунки.

You may also like...