Сім’ї, які потребують особливої соціальної підтримки, отримали продуктові набори від ВОБФ “Дитяча місія. Україна”

31 серпня, в останній день літа, управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провело благодійну акцію із врученням продуктових наборів для сімей, які потребують особливої соціальної підтримки.

Захід відбувся за підтримки Волинського обласного благодійного фонду “Дитяча місія. Україна” та управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

 

Зі слів Ліни Галан, начальника управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, співпраця з благодійним фондом, покликана надавати допомогу тим, хто цього потребує, а саме сім’ям, які перебувають на обліку в управлінні соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Наша багаторічна співпраця, підтримка, оперативність відбувається лише в інтересах дітей та сімей.

 

Людмила Лонюк, голова правління ВОБФ “Дитяча місія. Україна”, побажала досягати своєї мети у житті, знаходити взаєморозуміння з викладачами, і надійних друзів. Успіхів у праці та навчанні.

На завершення заходу сім’ї, які виховуються дітей з особливими потребами, діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування, отримали продуктові набори від ВОБФ “Дитяча місія. Україна”.

You may also like...