У культурно-мистецькому центрі “Красне” відбувся благодійний захід для сімей, які виховують дітей з інвалідністю

У культурно-мистецькому центрі “Красне” відбувся благодійний захід для сімей, які виховують дітей з інвалідністю

Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю 1 грудня в культурно-мистецькому центрі «Красне» відбувся благодійний захід для сімей, які виховують дітей з інвалідністю та перебувають на обліку в управлінні соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

 
 

60 луцьких дітлахів мали чудову нагоду переглянути виставу «Таємниця країни сонячних зайчиків», створену за мотивами повісті Всеволода Нестайка, та насолодитися грою юних акторів дитячої театральної студії «Догори Дригом» (режисер Руслана Порицька).

З вітальним словом до присутніх звернулася заступник міського голови Ірина Чебелюк, яка зазначила, що для місцевої влади пріоритетним напрямком роботи завжди була і є всебічна підтримка родин, які виховують дітей з особливими потребами. Постійно впроваджуються нові соціальні ініціативи, які спрямовані на поліпшення життя дітей та молоді з інвалідністю.

 

Голова правління Волинського обласного фонду «Дитяча місія.Україна» Людмила Лонюк додала, що окрім приємних вражень та позитивних емоцій кожна дитина принесе додому подарунок.

You may also like...