У рамках соціального проекту «ОгоРодина» діти доглядають за своїми городами

У рамках соціального проекту «ОгоРодина» діти доглядають за своїми городами

10 червня в рамках cоціально-освітнього проекту «ОгоРодина» Syngenta в Україні діти учасників АТО зібралися на особливий майстер-клас з догляду за міським овочевим городом у Луцьку.

У Луцькому зоопарку діти мають індивідуальні клаптики городу, на яких вирощують овочеві культури.

 
 

Таке собі урбан-фермерство, яке вчить дітей єднатися з природою та засвоювати нові навички догляду за рослинами, дуже до вподоби луцькій малечі. Діти мають можливість відвідувати безкоштовно Луцький зоопарк, знайти нових друзів та весело і з користю провести час. Адже діти і батьки вирощують городину як для себе, так і для тварин, при цьому дізнаються цікаві факти про рослинництво і виробництво продуктів харчування.

 

Управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у вихідний день організувало майстер-клас з догляду за рослинами.

Діти взяли участь у цікавих іграх, забавах та поспілкувалися у невимушеній атмосфері.

 «Цей креативний родинний відпочинок об’єднав малюків з сімей справжніх героїв, учасників АТО. Приємно, що сьогодні на наш захід прийшли разом зі своєю малечею і тати, і мами, і навіть дідусі та бабусі. Ми надіємось, що наш експеримент вдався», – сказала Ліна Галан, начальник управління соціальних служб для сімї, дітей та молоді.

Хлопчики та дівчатка залюбки пололи свої городи, поливали та доглядали за рослинами. Окрім того, для учасників заходу Валентина Королюк, інспектор відділу соціальної роботи управління, провела майстер-клас з виготовлення усміхненого сонечка і одвічної квіточки бажань. На завершення заходу діти отримали у подарунок смачне морозиво від торгової марки «ЛІМО» та заохочувальні призи – розмальовки, наліпки, крейду.

 
 
 
 

Проект «ОгоРодина» є унікальним, оскільки поєднує в собі пізнавальну та творчу складову, родинне дозвілля, піклування про живу природу і формування персональної відповідальності.

 
 

Syngenta — це провідна аграрна компанія, яка прагне підвищити рівень продовольчої безпеки в світі, надаючи можливість мільйонам сільгоспвиробників раціональніше використовувати наявні ресурси. Завдяки передовим науковим знанням та інноваційним рішенням 28 000 фахівців у понад 90 країнах світу працюють з метою удосконалити сучасні підходи до вирощування рослин. Ми рішучі у своїх намірах зберегти родючі землі від деградації, сприяти підвищенню біорозмаїття і відродженню сільських громад. Щоб дізнатися більше, будь ласка, зайдіть на: www.syngenta.com та www.goodgrowthplan.com. Приєднуйтесь до нас у Twitter® www.twitter.com/Syngenta

You may also like...