Новорічні віншування

 

 30 грудня 2015 року у співпраці з громадською організацією «Молодіжна платформа» та Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради на новорічно – різдвяні віншування запросили діток з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

       В рамках акції «Миколай про тебе не забуде» у торгівельних установах, по школах і дитячих садочках проходила благодійна акція на підтримку дітей з сімей, які потребують особливої соціальної підтримки. Перший захід у рамках цієї акції відбувався в Палаці учнівської молоді 19 грудня на День Святого Миколая.

       Вчора на захід запрошено 40 сімей у яких виховується 60 дітей. Організатори підготували кожній родині подарунки: для дітей солодощі та іграшки. Більше 100 волонтерів було залучено до соціальної роботи.

       Член ради правління Громадської організації Володимир Буд-Гусаїм сказав: «Студенти та учні стали справжніми помічниками у добрій справі. Я тішуся з того, що кожного року їх стає набагато більше. Ця команда волонтерів допомогла організувати свято для Вас діти. На Фабриці ми ретельно підбирали подарунок для кожного і ми раді їх сьогодні Вам вручити»

       З неприхованою радістю діти мерщій відкривали свої пакуночки.

       Директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан подякувала ГО «Молодіжна платформа» за допомогу та побажала усім присутнім миру, добра, здоров’я та Божого благословіння у прийдешньому році.

       Довідково: На обліку Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді перебуває 459 сімей (в них – 886 дітей), які опинилися в складних життєвих обставинах, 949 дітей з особливими потребами, 175 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Окрім того, 95 сімей (в них 144 дитини) внутрішньо переміщених осіб, 493 сім’ї (в яких виховується 501 дитина) учасників АТО.

       Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

You may also like...