Сім’ям учасників АТО було вручено продуктові набори

13 жовтня, Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді співпраці з Волинським обласним благодійним фондом «Волинь 2014» провели благодійний захід для 15 сімей. На захід запросили сім’ї учасників АТО (5,6 хвиля мобілізації та 4 хвиля – демобілізовані учасники). У цих сім’ях виховується 28 дітей.

   Продуктові набори у які входять: борошно, цукор, олія, крупи, печиво, цукерки, кава, чай стануть у нагоді у кожній оселі.

   «У переддень світлого свята Покрови та Дня захисника України маю за честь від ВОБФ «Волинь 2014» привітати Вас наші воїни, захисники з цим святом. Щиро хочу подякувати за Вашу мужність, стійкість, незламність та високий патріотизм. Саме завдяки Вам ми маємо мирне небо у нас і віримо у перемогу агресора на сході» – сказала директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан.

 

   Довідково: На обліку Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді перебуває 806 сімей (в яких виховується 681дитина) учасників АТО.

   Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 256042, 715005

 

You may also like...