Сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах, отримали продуктові набори з нагоди Великодніх свят.

13 квітня 2017 року в приміщенні ДРАЦСу (Соборності,18) управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у партнерстві з Волинським обласним благодійним фондом „Дитяча місія. Україна” було організовано благодійних захід з врученням продуктових наборів та дитячих іграшок. Учасниками  заходу  стали 60 сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

На святі були присутні перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, заступник Луцького міського голови Григорій Пустовіт, керівник Волинського обласного благодійного фонду „Дитяча місія. Україна” Людмила Лонюк, начальник управління  соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради Ліна Галан.

З привітальним словом перед присутніми виступив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, який привітав присутніх з  прийдешніми Великодніми святами та наголосив, що на сьогодні не можливо залишатись осторонь проблем інших людей. Допомога  ближнім – це системна робота Луцької міської ради.

 

Заступник Луцького міського голови Григорій Пустовіт відмітив, що святкування Великодня – найбільша радісна подія для всіх людей, як католиків, так і православних. Адже це свято знаменує собою любов до життя, перемогу над смертю, милосердя до ближнього.

Керуюча Волинським обласним благодійним фондом „Дитяча місія. Україна” Людмила Лонюк, привітавши всіх присутніх з Великодніми святами, вручила кожній сім’ї подарунок.

 

You may also like...