Майстер-класи для дітей з сімей учасників АТО, дітей з особливими потребами, дітей з сімей внутрішньо переміщених осіб, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах.

Традиційно управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено майстер-класи для дітей з сімей учасників АТО, дітей з особливими потребами, дітей з сімей внутрішньо переміщених осіб, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах.

          Впрожовж занять малюки навчились малювати, виготовляти святкові листівки ручної роботи, об’ємні паперові квіти, опанували техніку декупажу та миловаріння.

          Творчі заняття, під час яких діти втілювали свої мрії про щасливе і квітуче майбутнє, були наповнені веселими  весняними барвами.         

          Як сказав маленький Михайлик, який невтомно створював свої творчі шедеври, робота втішила не тільки його, а й усіх його друзів.

          Юні митці демонстрували неабияку уяву та художній талант.        

          Під час занять малюки частували цукерками та пригощали солодощами рідних та близьких.

Всі дитячі роботи виявилися креативними та неординарними.

          «Щотижня до творчих занять з елементами арт-терапії залучаються десятки діток з сімей, які потребують особливої соціальної підтримки. За допомогою психологічних технік спеціалісти управління допомагають малечі подолати різні життєві труднощі та проблеми. Подібні заняття приносять дітям неабияку користь»,­­ — зазначила керівник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Ліна Галан.

You may also like...