Відбувся благодійний захід для 70 сімей, які виховують дітей з особливими потребами, перебувають у складних життєвих обставинах.

 

             

         Наближається Пасха, свято на яке весь християнський світ з нетерпінням чекає цілий рік. Традиційно, напередодні Великодніх свят, управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради у партнерстві з Волинським обласним благодійним фондом „Дитяча місія. Україна” організовують  благодійні заходи   для сімей, які потребують особливої соціальної підтримки. Цей рік не став винятком.

         Отож, сьогодні в приміщенні ДРАЦСу (Соборності,18) відбувся благодійний захід  для 70 сімей, які виховують дітей з особливими потребами, перебувають у складних життєвих обставинах.

         Начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради Ліна Галан та керуюча Волинським обласним благодійним фондом „Дитяча місія. Україна” Людмила Лонюк привітали всіх присутніх з Великодніми святами та вручили кожній сім’ї  великодній подарунок – продуктовий набір, а також  паску,  яку люб’язно надав підприємець Пасічник І.М. ТМ «Іван Хліб».

You may also like...