17.05.2018 з візитом у Луцьку побувала група дітей з міста Вараша.

           17.05.2018 з візитом у Луцьку побувала група дітей з міста Вараша,   Рівненської області, здійснили цікаву подорож. За сприяння управління туризму та промоції міста, КП «Луцький зоопарк», адміністрації державного історико-культурного заповідника вдалося організувати безкоштовну подорож древнім гостинним Луцьком для 30 дітей особливої долі, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

            Юні допитливі гості із Вараша вирушили на прогулянку містом. Гід-екскурсовод  управління туризму та промоції міста Ковальчук Ірина організувала для них змістовну екскурсію вулицями Старого міста та відвідини Замку Любарта. Гід розповіла мандрівникам про таємниці столітніх мурів, факти з історії давнього Луцька.

 

 

Діти мали нагоду відвідати  історико-архітектурні пам’ятки минулого та сьогодення: Луцький замок, музей книги, музей дзвонів, Костел Петра і Павла, старовинну Кірху, почули чимало цікавих історичних фактів про Луцьк.

 

           Неабияк здивував дітей живописний будинок з химерами місцевого скульптора Миколи Голованя.

 

           На продовження знайомства дітей з Луцьком група відвідала луцький зоопарк. Дітей вразила екскурсія світом тварин і птахів та безліч квітів на території затишного і доглянутого зоопарку.

 

 

           Звичайно, за час короткотривалої подорожі побачити все цікаве у гостинному Луцьку було неможливо. Але те, що діти встигли почути і побачити, сподобалося юним дослідникам та запам’ятається їм надовго.

 

           Гарному настрою та позитивним емоціям сприяла доброзичлива та дружня атмосфера. На згадку про свою подорож  туристи зробили чимало пам’ятних фото.

You may also like...