Відбувся сімейно-дозвіллєвий захід «ПереХресток»

Відбувся сімейно-дозвіллєвий захід «ПереХресток»

У суботу, 3-го листопада, мешканці та гості міста мали можливість відвідати сімейно-дозвіллєвий захід «ПереХресток», організований активними мамами міста Луцька за підтримки управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради та навчально-сервісного центру «Academ-Business Hub».

Захід проходив у форматі зустрічі-обміну. Всі охочі приносили хороші речі, які для них з тих чи інших причин уже не актуальні та обмінювали на те у чому є потреба. Також можна було віддати свої речі на благодійність – допомогти тим кому потрібен просто звичайний одяг. Цього разу збирали речі для Лайф-Центру та їх матусь, а також для Кабінету екстреної допомоги управління соціальних служб сім’ї, дітей та молоді.

 

Впродовж дня для відвідувачів заходу відбувались різні майстер-класи та працював ярмарок майстрів. Також постійно функціонував дитячий куточок.

 
 
 
 

Неймовірно красивий і творчий майстер-клас малювання на воді в техніці Ебру, подарував учасникам багато емоцій та прекрасний стан душі.

Під час майстер-класу по виготовленню натуральних шоколадних цукерок дітки занурилися у шоколадний світ та зробили шоколадні цукерки власноруч. Дітки отримали незабутні емоції та «забруднили ручки» в шоколаді.

Постійно діючим був майстер-клас моделювання з екопластики та розфарбовування гіпсових фігурок.

Також усі охочі могли зробити підсвічник на осінню тематику. Це дуже цікаве і захоплююче заняття. Коли ви робите це своїми руками, ви вкладаєте свою душу в композицію і під час цього кожен релаксує.

Проста і захоплююча творчість для діток, робота з ножицями, клеєм, папером і власними руками в рамках майстер-класів по виготовлення листівки у техніці скраббукінгу та виготовлення закладки у книгу.

Дорослі мали можливість ресурсно провести час з користтю займаючись Йогою Свідомості, навчитися самостійно створювати образ засобами декоративної косметики, дізнатись про Еко-життя в родовому помісті та виготовити сердечка у техніці орігамі.

 

Управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

You may also like...