Відбулася благодійна акція “Скоро до школи”

 

Відбулася благодійна акція “Скоро до школи”

30 серпня 2019 року завершилася благодійна акція «Скоро до школи». У переддень нового навчального року діти з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах та перебувають під соціальним супроводом управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради, отримали канцелярське приладдя та новий шкільний одяг.

Завдяки небайдужості та людяності соціально відповідального бізнесу, а саме, директора ТОВ «Корвет» Анатолія Вітюка, 30 дітей забезпечено шкільним приладдям. Також до акції долучилися ТзОВ «КСК-ОПТ» (підприємець Саутієва Лідія Заудинівна), магазин «Кнопа» (підприємець Цьопич Наталія Сидорівна), ФОП Мітлош Інна Іванівна, магазин «Студент» (ФОП Приймак Наталія Валентинівна), люб’язно надавши школярикам одяг та канцтовари.

 

Окрім цього, запрошеним сім’ям було вручено продуктові набори та шкільний одяг від Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. України».

 

До дітей та їх батьків з вітальним словом звернулася заступник міського голови Ірина Чебелюк. Вона подякувала благодійникам за постійну участь у міських заходах та побажала дітям успішного нового навчального року.

Ліна Галан, начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, зазначила, що благодійну акцію «Скоро до школи» Луцька міська рада проводить напередодні нового навчального року для дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, вже дев’ятий рік поспіль. Щороку з міського бюджету виділяються значні кошти для закупівлі шкільних портфелів та канцелярського приладдя. Окрім цього, до акції долучається і соціально відповідальний бізнес. Цьогоріч акцією охоплено понад 250 дітей з сімей, які потребують особливої соціальної підтримки.

 

Також вітала присутніх у залі Людмила Лонюк, голова правління Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. України», яку за добрі справи та допомогу вже давно знають та люблять усі, хто перебуває на обліку в управлінні.

You may also like...