Представники міської влади завітали на новорічне свято у ВОГО “Даун-синдром”

 

Представники міської влади завітали на новорічне свято у ВОГО “Даун-синдром”

Сьогодні заступник міського голови Ірина Чебелюк, радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан побували у Волинській обласній громадській організації батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку (ВОГО “Даун-синдром”), аби привітати “сонячних діток” із новорічно-різдвяними святами.

 
 
 

Діти підготували для батьків і гостей невеличкий концерт із колядками та різдвяними вітаннями. Зустріч відбулася у теплій, дружній, невимушеній атмосфері.

 
 

Голова ВОГО “Даун-синдром” Олена Мельник пригадала найцікавіші події та подорожі, поділилася досягненнями у роботі організації за минулий рік. За її словами, за підтримки міської ради, управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вихованцям організації вдалося побувати на різноманітних конкурсах, фестивалях, стати учасниками багатьох цікавих та важливих проєктів. Чи не найважливішим стало відкриття кав’ярні “Старе місто”, у якій баристами працюють вихованці ВОГО “Даун-синдром”. А серед нагальних потреб на рік прийдешній- необхідність проведення ремонту приміщення організації, адже у минулому році воно зазнало затоплення.

 
 

Також Олена Мельник розповіла, що 2019-го року ВОГО “Даун Синдром” увійшли до числа переможців “бюджету участі” і отримали можливість проведення у Луцьку Міжнародного фестивалю для людей з інвалідністю “Барви творчості”. Цьогоріч на проведення цього фестивалю з бюджету міста буде передбачено 247 тисяч гривень.

Вітаючи діток та їхніх батьків із різдвяними святами, Ігор Поліщук зазначив: “Нам завжди приємно приходити до вас у гості, адже тут особлива, приємна атмосфера. Вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай ці свята наповнять ваші серця особливим світлом, дарують успіх та процвітання вашій організації. Здоров’я, злагоди та миру вашим родинам. Ми і надалі будемо підтримувати ваші ініціативи та допомагати у вирішенні проблемних питань”, – наголосив він.

 

На завершення діти отримали солодкі новорічні подарунки.

 
 
 
 
 

You may also like...