Мами, які виховують дітей з інвалідністю, вчились випікати крафіни

 

Мами, які виховують дітей з інвалідністю, вчились випікати крафіни

Управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовано та проведено особливий майстер клас для мам, які виховують дітей з інвалідністю з випікання крафінів. Захід відбувся в межах соціального проєкту «Трансформація життєвих цілей» у кондитерській студії «Dolce story» під керівництвом Світлани Скопюк.

 
 

Крафін – це своєрідне поєднання круасана і мафіна зі смаком традиційної паски. Останніми роками ця випічка почала набувати все більшої популярності саме на Великдень. Адже це – одночасно і гарно, і дуже смачно. Під час майстер класу учасниці проєкту не тільки дізналися багато цікавої інформації про смаколики, а й пройшли наступні технологічні процеси: підготовку сировини, заміс тіста, формування виробу та деталі випікання. Наповнені позитивними емоціями, учасниці поверталися додому, несучи запашні, духмяні крафіни, виготовлені своїми руками.

 

«Саме такі проєкти надають можливість мамам дітей з інвалідністю розвантажитись та отримати позитивне налаштування на успішне досягнення цілей», – зазначила начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан.

 

You may also like...