ВІдбудеться прес-конференція про реалізацію інформаційної кампанії «16 днів проти гендерно обумовленого насильства»

Кожна п’ята жінка в Україні бодай раз у житті зазнавала фізичного або сексуального насильства. Наслідки насильства для економіки країни сягають $10,8 мільйонів на рік лише за офіційними даними (згідно дослідженню Фонду ООН у галузі народонаселення).

Подолання і запобігання насильству над жінками – складна проблема, яка потребує комплексного підходу до її вирішення. Окрім зусиль на рівні влади, міжнародних та громадських організацій, необхідні також зміни в свідомості кожного українця та розуміння, що насильство є абсолютно неприйнятним.

Інформаційна кампанія «16 днів проти гендерно обумовленого насильства» – це міжнародна кампанія, яка проводиться щороку і триває з 25 листопада – Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок до 10 грудня – Дня прав людини.

Кампанія була започаткована активістами першого Інституту жіночого глобального лідерства в 1991 році і щороку координується Центром жіночого глобального лідерства. Вона використовується як організаційна стратегія для окремих осіб та організацій у всьому світі, щоб закликати до ліквідації насильства щодо жінок та дівчат.

Поспілкуватися про проведення інформаційної кампанії «16 днів проти гендерно обумовленого насильства» в м. Луцьку, про заходи, які будуть проводитися різними виконавцями та інші питання ви зможете під час прес-конференції 28 листопада 2017 року о 12:00 в приміщенні Волинської обласної бібліотеки для юнацтва за адресою: м. Луцьк, пр-т. Волі, 2.

 

Участь у прес-конференції візьмуть:

Вальчук Віктор Юрійович – голова правління громадської організації «Велес+»;

Галан Ліна Вікторівна – начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради;

Чоботан Валерій Іванович – підполковник поліції, заступник начальника УПД, начальник ВДОП УПД ГУ НП у Волинській області;

Остапович Інна Петрівна – майор поліції, начальник сектору ювенальної превенції УПД ГУ НП у Волинській області;

Єфремова Алла Сизонтівна – директор Волинської обласної бібліотеки для юнацтва.

 

Чекаємо Вас 28 листопада 2017 року о 12:00

за адресою: м. Луцьк, пр-т. Волі, 2.

(приміщення Волинської обласної бібліотеки для юнацтва)

 

 

Контактна особа: Віктор Юрійович Вальчук, +38-095-523-37-53

You may also like...