Світ творчих людей: у Луцьку провели арт-терапевтичний майстер-клас

Світ творчих людей: у Луцьку провели арт-терапевтичний майстер-клас

3 березня, за сприяння управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради, у межах роботи «Інтеграційних студій розвитку для дітей з інвалідністю» було проведено арт-терапевтичний майстер-клас від керівника та засновника арт-студії «Світ творчих людей» Алли Харчук.

У майстер-класі взяли участь батьки, які виховують дітей з інвалідністю та є членами громадської організації «Ресурсний центр “Кольорова капустинкаˮ».

Весна надихає, весна спонукає до нових дій, до творчості! Це ще раз довели своїми роботами учасники, які написали розквітлу весняну гілочку акриловими фарбами в імпровізованій техніці.

 
 
 

Зі слів, Алли Харчук, малюючи картини ми пишемо не фарбами, а емоціями свого настрою. Адже спілкування людини з кольором і фарбами завжди лишає свій слід, звільняє від негативу, стресу, дає вихід емоціям, які постійно накопичуються у нашому повсякденному житті.

Під керівництвом професійної художниці, всі поринули у світ мистецтва, отримали новий досвід, заряд позитиву та задоволення від власної творчості. Картини вийшли різноплановими, яскравими, навіяні весняною тематикою.

You may also like...